DeWALT

DeWALT er de gule boremaskiner, save og vinkelslibere, du kender fra byggeprogrammerne på tv. Det er batteridrevet elværktøj, som er kendt for at være dimensioneret til hverdagen hos professionelle håndværkere – og have en batterilevetid, der passer til. Se det store udvalg af DeWALT elværktøj, og bestil online i dag. Eller kig forbi, og få værktøjet i hånden, inden du køber.

DeWALT elværktøj

I 100 år har DeWALT skabt elværktøj til håndværkere, som gør hverdagen nemmere, og meget lettere at få mere fra hånden. I dag kender alle det gule batteridrevne elværktøj fra både bygge- og indretningsprogrammer på tv og fra de professionelle håndværkeres byggepladser.

DeWALT elværktøj har gjort en forskel siden 1923

Det startede med, at amerikaneren Raymond DeWALT opfandt radialarmssaven. Den satte nye standarder for, hvor præcist skærearbejdet i tømmerfaget kunne blive. Og fordi saven kørte på strøm, betød det også, at arbejdet blev meget lettere – og gik meget hurtigere.

Senere gentænkte den opfindsomme Raymond DeWALT også mange andre former for håndværktøj som elværktøj. Det gjorde DeWALT til et populært mærke blandt især amerikanske håndværkere.

De første med et ordentligt batteriværktøj

Det var dog ført, da DeWALT revolutionerede markedet for elværktøj med de første batteridrevne maskiner, som kunne matche ledningsbaseret el-værktøj i saft og kraft, at de for alvor blev verdenskendt. Også i Danmark.

Samtidig holdt DeWALT batterierne strøm i længere tid, og var lettere end konkurrenternes enorme batterier.

Det gjorde hverdagen lettere for håndværkerne – og meget mere sikker. For nu var det slut med at snuble i ledninger og stikdåser, som lå på kryds og tværs på byggepladsen.

PowerStack – det nye kraftværk til dit DeWALT-elværktøj

Siden har DeWALT holdt forspringet til konkurrenterne, og var bl.a. også blandt de første, som lancerede hele værktøjsserier, som kunne køre på samme type batteri.

Det gjorde det billigere at anskaffe deres værktøj – og lettere at slæbe værktøjskassen.

I dag heder DeWALT seneste tigerspring PowerStack batterier. De anvender de såkaldte fladcellebatterier, som giver endnu mindre og endnu lettere batterier med voldsomt højere batterikapacitet.

Det betyder, at du oftest kan komme gennem hele arbejdsdagen på det samme batteri – og at du kan arbejde med endnu større præcision. For når værktøjet er lettere, er det nemmere at holde stabilt. Derved bliver både borehuller, afsavninger og hvad du nu ellers laver endnu mere præcise.

DeWalt værktøj

Køb DeWALT batteridrevet elværktøj hos Rold Trælasthandel

Hos Rold Trælasthandel finder du alle de kendte DeWALT boremaskiner, slaghammere, save og andre former for batteridrevet elværktøj i den velkendte gule farve.

Læg vejen forbi Rold Trælasthandel i dag, og få dit nye DeWALT elværktøj i hånden, før du køber. Vi er en del af XL PRO – byggemarkedet for professionelle håndværkere. Læs mere på DeWALTs hjemmeside.

Rold Trælasthandel A/S
Østergade 23
9510 Arden
Telefon 99 40 40 00
E-mail: adm@roldtrae.dk