Bosch

Du kan få Bosch elværktøj i flere farver. Der er det velkendte grønne. Det er i dag primært målrettet til hobbyfolket. Og så er der det mørkeblå Bosch Professional. Her får du rigelig med styrke til selv de krævende arbejdsopgaver, og batterikapacitet til hele din arbejdsdag. Se vores store udvalg af Bosch elværktøj, og bestil online med det samme. Eller kom forbi, og prøv din nye Bosch, før du køber.

Bosch elværktøj

Alle kender Bosch!

Enten fordi der står Bosch på deres køleskab, vaskemaskine eller tilbehøret til bilen. Eller fordi de har et af de velkendte grønne stykker Bosch elværktøjer som f.eks. en boremaskine, rundsav eller lignende.

Bosch elværktøj til professionelle

I dag er den velkendte grønne farve reserveret til Bosch elværktøj til private og hobbyfolk – selv det grønne batteridrevne elværktøj har rigeligt med styrke og batterikapacitet til at klare de fleste professionelle håndværkeres behov.

Men skal du virkelig have råstyrke, som kan gøre de andre farver elværktøj grønne af misundelse, og have strøm nok til hele din arbejdsdag, skal du have fat i det mørkeblå Bosch Professional elværktøj.

Her giver deres 18 V Bosch Professional BITURBO brushless elværktøj med ProCORE batterier samme ”muskler” til arbejdsopgaverne som ledningsbaseret elværktøj på 1.800 W.

Samtidig sikrer Bosch Expert tilbehør som f.eks. bits, bor og klinger, at du kan bore, save og skrue dig gennem alt, hvad du har behov for.

Det gør Bosch Professional til det batteridrevne elværktøj, du kan bygge din håndværkerforretning på. For her kommer du aldrig til at gå ned på råstyrke, og får nemmere, hurtigere og mere præcist dagens arbejdsopgaver fra hånden, så du altid kan levere til tiden, uden at arbejde over eller hyre ekstra hænder ind.

Få en grønnere håndværkerforretning med Bosch Professional

Samtidig kan du glæde dig over, at du kan få alt dit elværktøj til det samme batteri. Det gør indkøbet billigere, og værktøjskassen meget lettere at bære rundt på.

Men vent – der er mere.

For den lille detalje med at bruge samme batteri til alt dit værktøj, gør også din håndværkerforretning mere miljøvenlig, sænker dit CO2-aftryk, og sparer miljøet for en masse forurenende batterier, når elværktøjet kasseres.

Samtidig anvender Bosch flere og flere genbrugsmaterialer i deres produktion – og tænker en mere miljø- og genanvendelige bortskaffelse ind i deres værktøj.

Det gør dit håndværksfirma til det grønne valg for kunderne – og samtidig også et mere bæredygtigt valg, fordi du bor lige i nærheden.

Bosch værktøj

Køb Bosch Professional hos Rold Trælasthandel

Hos Rold Trælasthandel finder du både det stærke grønne Bosch elværktøj til private og krævende hobbyfolk, og det mørkeblå Bosch Professional som du kan bygge din håndværkerforretning på.

Kom forbi og mærk styrken og den solide tyske kvalitet i egne hænder. Vi er en del af XL PRO – byggemarkedet for de professionelle håndværkere.

Læs mere på Bosch hjemmeside.

Rold Trælasthandel A/S
Østergade 23
9510 Arden
Telefon 99 40 40 00
E-mail: adm@roldtrae.dk